Hradecké delikatesy

Dýňák pěkně pasuje např k rybám, kuřeti, skopovému nebo králíku, super je připravit si pomazánku (relish) do bagety.

Orientální nádech a nasládle hřejivá chuť. Tradiční, již od pradávna používaný olej v asijské kuchyni.

Jahodová zavařenina je tradiční pochoutkou nejen pro malé mlsouny.

V ostružinové zavařenině máme uchovánu rozkvetlou zahradu plnou dozrávajících plodů s celou atmosférou letního dne.

Jahodová zavařenina s jemným nádechem pálivosti zahřeje nejen na duši.

Pesto z medvědího česneku, jak už je uvedeno v názvu, obsahuje úžasnou bylinku medvědí česnek.

Mangáč se nabízí spíše k asijské kuchyni, lososovitým rybám, kuřeti, grilovaným burgrům (vege i nevege) v kombinaci s majonézou nebo i klasik cizrnové kari a...

Švestkové čatní má silně ovocnou chuť a je fantastickou ingrediencí v naší kuchyni.
Stránka 1 z 2 - 16 položek celkem