Chuť Moravy

Ačkoliv kdoulový sýr nemá se sýrem téměř nic společného, jedna důležitá věc tu je. Skvěle se k sýrům hodí.Toto lahodné želé, vyrobené z voňavých plodů kdouloně obecné, znaly už...

Přestože meruňkový džem je u nás poměrně rozšířená a "běžná" záležitost, ta naše je o ždibec jiná.

Jak dostat vánoční stromeček do skleničky? Na tuto otázku jsme odpověděli tak, že jsme posbírali mladé smrkové výhonky, zasypali je cukrem a nechali je několik měsíců...

Máte v ruce jedinečný sladký krém, který spojuje chuť svatojánských ořechů, hořké čokolády a jemného ořechového karamele.

Představte si džem, který je tak akorát sladký, ale zároveň i slaný, malinko pikantní, voňavý po koření a kouscích vypečené slaniny. Výborný za studena, i lehce ohřátý. Tak to...

Svatojánské ořechy jsou delikatesa vyrobená z vlašských ořechů, podle původní 100 let staré receptury.

Na tenké plátky krájené, lahodně vyzrálé maso z plemene Mitrovský Angus, je sušeno studeným kouřem v udírně po dva dny a následně dosychá několik dnů, volně zavěšené v sušící...

Tato hovězí paštika je pečena z vyzrálého hovězího masa, ceněného plemene Angus chovaného na Vysočině. Společně s játry, vepřovým bůčkem, trochou...
Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem