Neohodnoceno

Hradecké delikatesy Bezový sirup 0,5l

Bezový sirup ve mně vyvolává vzpomínky na dětství, kdy babička uvařila čaj z květů bezu a osladila  medem. Ta nezaměnitelná sladká a voňavá chuť se nedá zapomenout.  Na trhu se objevují, dobré bezové sirupy nic se však nevyrovná „domácímu“. Tolik tepla, energie slunce a vůně rozkvetlého letního dne zachyceno ve skle na nepříznivé dny. Tento sirup je prostě sen a patří k mým nejoblíbenějším a přejeme vám, ať prožíváte stejné pocity, když ochutnáte. 

Položka byla vyprodána…
Objednáno
Kód: HDEL2582
119 Kč
Kategorie: Sirupy
Hmotnost: 0.8 kg
Položka byla vyprodána…

Bezový sirup (z květů)

Bezový sirup ve mně vyvolává vzpomínky na dětství, kdy babička uvařila čaj z květů bezu a osladila  medem. Ta nezaměnitelná sladká a voňavá chuť se nedá zapomenout.  Na trhu se objevují, dobré bezové sirupy nic se však nevyrovná „domácímu“. Tolik tepla, energie slunce a vůně rozkvetlého letního dne zachyceno ve skle na nepříznivé dny. Tento sirup je prostě sen a patří k mým nejoblíbenějším a přejeme vám, ať prožíváte stejné pocity, když ochutnáte. Při slazení do studených nebo teplých nápojů, do ovocných a zeleninových salátů po celý rok.

Jeden typ pro vás:
Pokud si rádi mícháte nápoje, neslaďte (až na výjimky) cukrem. Špatně se rozpouští a nápoje kalí. Zkuste použít cukrový sirup. Nápoje jsou jemnější, chutnější a mají lepší konzistenci.

Ručně a šetrně vyráběný sirup z plodů černého bezu v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO, sirup neobsahuje alkohol.

Etiketa
Sirup z květů černého bezu – určeno k ředění vodou. .Složení: řepný cukr min. 65%, voda a výluh z květů černého bezu min 35%, kyselina: kyselina citronová. Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku

Obsah 500 ml

Výrobek je šetrně pasterován.

Vyrobeno v ČR. Doporučené ředění 1:10. Usazenina či zákal nejsou na závadu.

Před upotřebením promíchejte!cx

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: